galid.com/
http://nl.ua/
http://別れ.net/

Soliga Polen. Solresor.

 
slonk125o

SÖK gårdar och boende med logotypen SOLIGA POLEN

Vi kombinerar tre mycket viktiga delar: miljö landsbygdsturism, produktion av högklassiga livsmedel och användningen av förnybara energikällor.

Välkommen till Soliga gårdar i Polen!

Älskare av vacker natur och god mat kommer att vara glada över att upptäcka att polska regionen vimlar av båda! Som plats att vila på saknar den motstycke för både barnfamiljer och de som söker tystnad och inspiration.

Projektet “Soliga Polen res med solen “ hittar du gårdar som producerar mat med hög kvalitet (ekologisk och konventionell) och omsorg om miljön. Ekonomisk och ekologisk potential för förnybara energikällor. Så stanna vid en av dessa gårdar och du väljer en ren och grön framtid!

Här hittar du riktig mat och äkta människor. Även här kan du uppleva en unik “smak av Polen ” och känna glädjen av långa promenader i det vackra, kuperade landskap som bokstavligen tar andan ur dig!

Oavsett preferenser, kommer Polen överraska och glädja dig med den underbara blandningen av skönhet och rikedom i naturen. Bo i gårdar som anges i den här katalogen kommer att ge en stor möjlighet att uppskatta den roll som bönderna har i främjandet av rena och miljövänliga energiproduktionstekniker som kompletterar de ekologiska metoderna för livsmedelsproduktion och naturlig oro för miljön.

Utrustning för solenergi, är både solfångare för uppvärmning av vatten eller solcellspaneler för elproduktion som i Polen blir allt populärare. Fler och fler människor som vill minska elräkningarna och bidra till miljöskyddet, bestämmer sig för att tillämpa denna nya, användarvänliga teknik.

Vi inbjuder dig att koppla av i solgårdar i Polen . Här bevaras det traditionella jordbruket, här kan du lära känna en ny god livskvalitet! Ta inte mitt ord för det – kom och se själv. Njut tillsammans med era familjer av gästfriheten hos lokala bönder och upplev charmen i den polska byn .

Kom ihåg att stanna vid en av gårdarna som deltar i projektet “Soliga Polen , res med solen “ , du väljer en ren och grön framtid, hjälp till att göra Södra Polen till en ännu mer vänlig och trevlig plats för oss och kommande generationer.

Jadwiga Lopata, Nobelpriset Goldman (ekologisk Nobel), direktör Ekocentre
Sir Julian Rose, ordförande ICPPC, bonde och författare

 

==========================
Internationella koalitionen för att skydda den polska landsbygden – ICPPC
34-146 Stryszów 156, Polen tel. / Fax +48 33 8.797.114 begin_of_the_skype_highlighting +48 33 8.797.114 end_of_the_skype_highlighting biuro@icppc.pl
www.icppc.pl www.gmo.icppc.pl www.eko-cel.pl
DELTA I WORKSHOPS I Ecocentre www.eko-cel.pl

 Posted by at 14:33