dmi.com.ua/
www.kvartiraarenda.com
http://www.furin-key.info/

SOLAR Polen: Vakantie met de zon

 
slonk125o

Kijk voor een eko-agrotoerisme boerderij met het logo van SOLAR POLEN!

Wij verenigen drie bijzonder belangrijke zaken: Eco-Agrotoerisme, kwaliteits eten, en duurzame energie

Welkom bij de Solar eco-agrotoerisme boerderijen in Polen !

Liefhebbers van schitterende landschappen en verrukkelijk eten zullen aangenaam verrast zijn te ontdekken dat de Polen beiden in overvloed heeft! Het is is de perfecte vakantie bestemming zowel voor de hele familie, als de individuele vakantieganger.

In het  ‘Solar Polen’ project zult u boerderijen vinden die toegewijd zijn aan de productie van  kwaliteit-eten  (Organisch en traditioneel) en tevens een zorgzame benadering van het klimaat en de natuur hebben. Zij proberen zoveel mogelijk hernieuwbare energie te gebruiken in hun huis en bedrijfsvoering. Dus  met uw verblijf op deze boerderijen helpt u een groene en schone toekomst.

U zult tijdens uw verblijf ‘echt eten’  en ‘echte mensen’  ontmoeten. Het is uw kans om de echte authentieke smaak van Polen te ervaren, en te genieten van adembenemend uitzicht tijdens uw wandelingen in de omgeving.

Wat u wensen ook zijn, Polen zal u aangenaam verrassen met haar geweldige diversiteit en  van natuurschoon. Het verblijf in een boerderij uit deze brochure geeft u de kans om daarmee u waardering uit te spreken voor het werk wat uw gastheer doet in het gebruiken en promoten van de schone energie en hun zorg voor hun natuurlijke leefomgeving.

Zonne-energie, zowel in de vorm van passieve zonnepanelen voor waterverwarming, als in de vorm van fotovoltaïsche panelen om elektriciteit op te wekken kom nu helemaal op. Veel mensen willen tegenwoordig hun energierekening verlagen en meewerken aan een schoon milieu en installeren zonnepanelen.

Dus kies voor een zonne-boerderij op het ‘platteland‘ van Polen, met traditionele landbouw, om weer eens echt te beleven wat het goede leven is!
Geloof mij niet slechts op mijn woord: kom het zelf ontdekken, en geniet alleen of samen met uw familie van de geweldige gastvrijheid van de Poolse boer en de schoonheid van het landelijke Polen.

Onthoud: met uw verblijf in een zonne-boerderij in Polen draagt u uw steentje bij aan een schone een groene toekomst, zowel voor ons nu, als voor de toekomstige generaties.

Jadwiga Lopata,
Goldman gelauwerd, Directeur van ECOCENTRE ICPPC
and Sir Julian Rose, President
==========================
ICPPC – International Coalition to Protect the Polish Countryside,
34-146 Stryszów 156, Poland tel./fax +48 33 8797114 biuro@icppc.pl
www.icppc.pl www.gmo.icppc.pl www.eko-cel.pl

 Posted by at 19:48